Podzimní ztráta vlasů? Máme řešení!

S podzimem nejde jen o posílení imunity, ale také o starost s padajícími vlasy. Vypadávání vlasů je v tomto období běžné – změna ročního období, chladnější počasí a méně slunečního světla mají vliv na zdraví vlasů, nehtů i pokožky. Není ale důvod k obavám. Máme pro vás přírodní řešení, které vám pomůže zvládnout tyto podzimní krize.

Proč padají vlasy právě teď?

Na podzim je ztráta vlasů běžným jevem. Méně denního světla a nižší teploty mohou způsobit, že vypadávají častěji. Navíc může být vlivem stresu nebo změn ve stravě, zdraví vašich vlasů, nehtů a pokožky ohroženo. Nemusíte ale zoufat! Místo paniky sáhněte po přírodních doplňcích, které vašim vlasům a pokožce dodají potřebné živiny a zlepší jejich celkový stav.

Přírodní síla pro vlasy, nehty a pokožku

Chcete posílit vlasy, oživit nehty a zklidnit suchou pokožku? Máme pro vás ty správné pomocníky. Naše doplňky stravy jsou plné vitamínů, minerálů a bylin, které přirozeně podporují zdraví vašich vlasů, nehtů a pokožky. A co je na tom nejlepší? Jsou 100% přírodní.

Co vám pomůže?

  • Hairbian – podporuje růst vlasů, zlepšuje jejich kvalitu a pomáhá také s lupénkou, lupy a lámavými nehty. Klíčovou složkou je kolagen, který posiluje strukturu vlasů, zlepšuje jejich česatelnost a zároveň příznivě působí na pokožku celého těla.
  • Fitobian – obsahuje speciální formu kolagenu, která se skvěle vstřebává a napomáhá obnově pojivových tkání. S přibývajícím věkem klesá tvorba kolagenu, což má vliv na kvalitu vlasů, kůže i nehtů. Tento doplněk pomáhá zpomalit proces stárnutí tkání a podporuje jejich regeneraci.

Dopřejte si přírodní péči

Pokud na podzim bojujete s padáním vlasů, lámavými nehty nebo suchou pokožkou, naše přírodní doplňky jsou přesně to, co potřebujete. Vraťte svým vlasům, nehtům i pokožce zdraví, sílu a krásu!

Zpět do obchodu